Firmaprofil

Profil af ASM Østervang

ASM Østervang er som traditionel smedevirksomhed etableret i 1989 med adresse i Astrup, der ligger i Mariagerfjord kommune, i den østlige del af Himmerland.

Med fleksibilitet og stor tilpasningsevne oparbejdede firmaet hurtigt en naturlig og førende position med udvikling og produktion af maskiner til skovbrug, herunder speciale i maskiner og udstyr til juletræsproduktion.

ASM Østervang fremstår i dag som en veldrevet virksomhed, der med stor fokus på det færdige produkt kan levere kvalitet til konkurrencedygtige priser.

ASM Østervang finder sine kunder primært i Skandinavien med afstikkere til den øvrige del af Europa og har bl.a. leveret maskiner og udstyr til Frijsenborg Skovbrug, Dansk Naturprodukt AS, Lindenborg Skovselskab AS, Lindus, Bredal Planteskole, Poda Hegn, Johansen Planteskole etc.

ASM Østervang kan fra sine rammer i de tidligere landbrugsbygninger byde på et omfattende produktionsapparat, der med de knap 10 medarbejdere, kan imødekomme så at sige alle opgaver, når det gælder produktudvikling, underleverandørarbejde og fremstilling af egne udviklede produkter.

ASM Østervangs eget produktprogram kan hvert år i august måned ses på Langesø Messen ligesom et større udvalg altid er at finde på adressen i Himmerland.